Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

joi, august 13, 2015

Review UBER

În ultima vreme am început să folosesc Uber ca alternativă la taxi. Nu găsesc mereu atunci când plec din Popești și atunci sunt nevoită să apelez la minunatele servicii galbene, dar întotdeauna este prima opțiune și aș vrea să vă spun și de ce.

Toate mașinile cu care am mers au fost curate, spălate, aveau aer condiționat. Nu am simțit niciodată miros de tutun și nici vorbă să fumeze șoferii în mașini, sau să vorbească la telefon!

Sistemul este transparent, știi de la început cât te va costa cursa (aproximativ), nu e cazul de maimuță sau alte măgării. Vezi întotdeauna ruta pe care o va lua șoferul, dar poți propune și tu alta. Desigur, și la taxi poți propune, dar șansele de succes sunt minime.

Șoferii sunt obligați să ia chiar și o cursă de 6 lei (tariful minim), dacă sunt în zonă. Nu comentează nimeni, nu au voie să te refuze. Feedbackul clienților chiar e luat în considerare, dacă șoferul are mai puțin de 4 stele, e dat afară, așa că nu își permite să facă măgării, să vorbească urât, să mănânce șaorma cu tine în mașină.

Pentru mine e un avantaj că plata se face cu cardul, pentru că de obicei nu umblu cu cash la mine. Sistemul e transparent, primești pe mail prețul cursei și ți se iau banii direct din cont, fără complicații, fără comentarii că de ce n-ai mărunt, dar mai ales fără bacșișuri! Cât costă atâta dai, nu te înjură nimeni că n-ai lăsat mai mult de 2 lei în plus. Per total, și din acest motiv, ieși mai ieftin.

Șoferii de la Uber sunt selectați după criterii foarte stricte. Gen, au cazierul auto curat. Și merg corect, nu se bagă pe liniile de tramvai, nu trec pe roșu, nu merg cu viteză. M-am simțit întotdeauna mult mai safe cu ei decât cu orice taximetrist din acest oraș.

Eu recomand cu toată inima. Am și un cod promoțional pentru cine vrea. Dacă folosiți codul xq74oue la înscriere, primiți 20 de lei în cont pentru prima călătorie cu Uber.

P.S. Nu-i post plătit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu