Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

miercuri, martie 18, 2015

Dear Me,

În curând e ziua ta. Faci 22. Wow! 22! Deja te crezi matură, atotștiutoare, cu planuri clare puse pe hârtie. Știi exact ce vrei și cum trebuie să arate viața ta atunci când te întorci în țară. Licență, job, măritiș, copii, cam în ordinea asta.

E bine că ai planuri, dar nu te bloca în ele. Nu toate s-au îndeplinit, la unele încă lucrezi din greu.

Nu vreau să-ți dau peste cap lumea în care trăiești. Dar ce pot să-ți spun acum, eu cea care a trăit cei 10 ani pe care tu acum nici nu ți-i imaginezi, e că ești ok. Că mai ai de crescut mult, dar o să ajungi acolo. Acolo unde îți dorești să fii chiar dacă acum crezi că nu. Prioritățile se schimbă, și tu o să te schimbi atât de mult încât nici nu o să recunoști persoana asta care acum bântuie faleza din La Coruña. Și o să te schimbi în bine, zic eu. 

Bucură-te de zilele astea. Îți promit că vor fi memorabile. Vei avea o grămadă de momente frumoase de acum încolo, iar multe din ele își au originea fix în zilele acestea. Îți promit că, deși aseară nu ți s-a părut altceva decât just another club night, ca toate celelalte de care ai avut parte în anul acesta, St. Patrick's va rămâne pentru tine o sărbătoare specială - nu una cu băut, e drept, ci una care va reprezenta trezirea ta la viață. Știu, pare SF, aberații de babă, dar e adevărat. Nu o să te mai întorci niciodată la vechea ta viață de dinainte de Spania și știu că, deep down, fix asta îți dorești. 

Îți promit că nu ai ajuns încă să te descoperi pe de-a-ntregul. Că nu ai renunțat la hobby-uri și că ai descoperit altele noi. Că nu mai ai complexe. Că te bucuri de fiecare moment. Că ești, așa cum ți-ai dorit, pe picioarele tale și că nu depinzi de nimeni. Că ai trăit dragostea aia epică, de film.

Totul va fi bine, tu doar trăiește!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu